Fotografie cu militarul buzoian rănit în Afganistan, pe patul de spital din Germania. A fost vizitat de ministrul apărării

Sergentul major Bogdan Dragomir, militarul buzoian care a supraviețuit schimbului de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar, este foarte bine și se recuperează repede. Ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, l-a vizitat sâmbătă în Germania și i-a înmânat medalia care atestă Ordinul ce i-a fost conferit de Președintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală și un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos.

”Am trăit în această dimineață, la Centrul Medical Regional Landstuhl, unul din cele mai însuflețitoare momente din viață. L-am văzut și am avut o discuție chiar foarte alertă cu proaspătul sergent major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supraviețuit din schimbul de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar. L-am găsit foarte bine, recuperează repede și este extrem de bine tratat și îngrijit. Am fost onorat să îi înmânez Medalia atestând Ordinul ce i-a fost conferit de Președintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală și un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos, precum și să transmit urările de bine pe care domniile lor m-au însărcinat să le comunic”, a scris ministrul Motoc pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Dragomir are 26 de ani și este din Maxenu. În urmă cu o săptămână, el a fost împușcat de talibani îmbrăcați în uniforma forțelor speciale afgane, atentat în urma căruia au murit Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu.

Fii Reporter