joi, 22 februarie, 2024

FOTO Prim-ajutor acordat de pompierii buzoieni întorși din Grecia unui motociclist lovit de mașină

FOTO Prim-ajutor acordat de pompierii buzoieni întorși din Grecia unui motociclist lovit de mașină

Facebook
Twitter
Email

La întoarcerea acasă, cei zece pompieri buzoieni care au acționat pe teritoriul Greciei au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor. Aceștia au oprit microbuzul, s-au dat jos și au sărit în ajutorul victimei.

Imediat, au amplasat microbuzul astfel încât să blocheze sensul de mers pe care evenimentul rutier s-a petrecut, pentru a se proteja de alți participanți la trafic.

Ulterior au verificat zona și au început evaluarea victimei, un motociclist care a întrat în coliziune cu un autoturism, eveniment în urma căruia s-a ales cu multiple trautisme la nivelul membrelor.

Folosind rucsacul medical din dotare, pompierii buzoieni au acordat prim-ajutor calificat victimei, păstrându-l totodată calm pe motociclistul rănit, până la sosirea ambulanței S.M.U.R.D. de la ISU Prahova.

”Noi, pompierii, suntem permanent într-o misiune nobilă, oriunde ne aflăm: salvarea celor aflați în nevoie!”, este mesajul pompierilor buzoieni transmis după încheierea intervenției.

Accidentul rutier s-a produs la ieșire din Ciolpani. Pompierii buzoieni se întorceau acasă într-un microbuz de transport personal al I.S.U., după ce au participat la misiunea de stingere a incendiilor din Grecia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.