vineri, 29 martie, 2024

VIDEO O cameră de bord a filmat carambolul provocat de o șoferiță de 70 de ani

VIDEO O cameră de bord a filmat carambolul provocat de o șoferiță de 70 de ani

Facebook
Twitter
Email

Un carambol produs vineri pe DN 1B, în zona Săhăteni, la intersecția cu drumul județean 205 D, către satul Fințești, s-a soldat cu rănirea a două persoane. În coliziune au fost implicate un camion și două autoturisme.

În timp ce conducea un autoturism pe direcția Mizil către Buzău, o șoferiță de 70 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un autotren condus pe direcția Buzău către Mizil, de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Bacău.

În urma coliziunii, autoturismul șoferiței a ricoșat într-o altă mașină condusă pe direcția Mizil către Buzău de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului, care s-a răsturnat după impact, și a pasagerului din autoturismul șoferiței.

Ambii răniți au fost preluați de ambulanță și tramspoertați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Tot vineri, o adolescentă de 18 ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din Ilfov, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a lovit puternic de un camion staționat pe același sens de mers.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.