joi, 18 aprilie, 2024

Fiul unui consilier ALDE din Vadu Pașii, cercetat penal după ce a desfigurat o tânără, în discotecă

Fiul unui consilier ALDE din Vadu Pașii, cercetat penal după ce a desfigurat o tânără, în discotecă

Facebook
Twitter
Email

O buzoiancă de 34 de ani a ajuns, sâmbătă noapte, la urgențele Spitalului Județean, după ce a fost lovită și tăiată la față de un tânăr. Acuzația se îndreaptă către Cosmin Chijer, fiul fostului viceprimar din Vadu Pașii. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal. El susține că a fost atacat din senin de femeia pe care o cunoștea doar de pe Facebook.

Daniela Saulea, o tânără din Buzău, de 34 de ani, a ajuns sâmbătă noaptea la Urgențe cu multiple leziuni la nivelul capului și o tăietură la față, care se pare că i-a afectat și ochiul stâng. Din acest motiv, medicii buzoieni au decis să o transfere în aceeași noapte la spitalul de oftalmologie, din București, pentru îngrijiri de specialitate. Ea a fost adusă cu o ambulanță de la clubul No Limit, unde petrecea împreună cu câteva prietene.

Din declarațiile acestora reiese că, din cauza unor bani, a izbucnit un scandal între Daniela și tânărul Cosmin Chijer, care a degenerat în bătăi cu pumnii și lovirea fetei cu un ciob de sticlă în zona feței. Ambii protagoniști ai altercației au avut nevoie de îngrijiri medicale, fata pentru rănile grave din zona pometului stâng, iar băiatul, pentru răni la mână.

Când a ajuns la spital, medicii au constatat că Daniela Saulea prezenta urme de violență fizică. Poliția municipiului a fost sesizată despre această agresiune de către personalul UPU.
Cosmin Chijer s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, însă încadrarea ar putea fi schimbată în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei.

Cosmin a dat declarații la Poliție chiar în noaptea incidentului și le-a mărturisit oamenilor legii că din senin s-a trezit lângă el cu tânăra care avea un pahar în mână. A fost scuipat, pălmuit iar când a pus mâinile la față, ca să își ferească ochii, paharul din mâna fetei s-a spart și s-a tăiat singură la ochi.

chij

”În timp ce mă aflam la ziua unui prieten, cum eram toți la masă a venit fata la mine și a dat cu paharul. Am semn la față pe partea stângă. O fată care era cu noi la masă a fost și ea tăiată la o mână. Mi-a dat două palme, m-a scuipat și, după aceea, eu am împins-o, i-am zis să plece. Atunci ea avea paharul în mâna stângă iar când a vrut să dea cu el mi-am pus mâna în față și s-a spart. Atunci au sărit cioburi pe fața ei. Eu nu am avut pahar în mână, nimic. Oricum ea a mai avut ceva în dreapta pentru că din palmă mi-a crăpat o măsea”, a declarat pentru adevarul.ro Cosmin Chijer, tânărul acuzat de agresiune.

Cosmin Chijer susține că nu o cunoștea pe Daniela Saulea. ”Nu am avut niciodată vreo altercație cu ea, nu sunt prieten cu ea, nu am băut niciodată măcar o cafea cu ea. Era doar pe Facebook la prietenii mei”, declară tânărul.

Cosmin Chijer are 27 de ani, este din comuna Vadu Pașii, și își dorește o carieră politică, asemenea tatălui său, Nicolae Chijer, fost viceprimar din partea PP-DD, în prezent consilier local ALDE.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.