sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Fetițele agresate sexual de unchiul lor au fost încuiate trei ore în casă

Fetițele agresate sexual de unchiul lor au fost încuiate trei ore în casă

Facebook
Twitter
Email

Mărturii terifiante, în cazul bărbatului din Blăjani acuzat că și-a agresat sexual nepoatele, două copile de doar 9 şi 11 ani. Victimele sunt verișoare, iar unchiul lor le-ar fi chemat luni după-amiază în casă pentru a le oferi dulciuri. Mama uneia dintre victime acuză că fratele și-a ținut nepoatele închise mai bine de trei ore.

Radu, bărbatul acuzat că și-a supus propriile nepoate unor orori de neînchipuit, are 37 de ani. Sunt șapte copii la părinți, iar dintre aceștia, cinci și-au întemeiat familii în Blăjani și în alte localități din județul Buzău.

Radu și un alt frate, burlaci amândoi, au rămas în casa în care au copilărit, tatăl lor decedând cu puțin timp în urmă. În această locuință s-ar fi produs și abuzurile sexuale de care este acuzat de surorile sale.

”Pe la ora 17, fetele ar fi trebuit să ajungă acasă, de la școală. Pentru că nu mai veneau, am plecat să le căutăm prin sat, prin parc, la piață, dar nu erau. Am trecut și pe la casa bătrânească, însă fratele ăsta ne-a spus că nu le-a văzut”, ne-a mărtusit mama uneia dintre fete.

Cele două verișoare au revenit la casele lor abia după ora 20.00, din spusele femeii. Aceasta declară că Radu le-a atras în casă, spunându-le că le oferă dulciuri, însă le-a ținut încuiate timp de trei ore. Le-a dat drumul, crede ea, abia după ce a realizat că sunt căutate de părinții disperați.

”Fata mi-a spus acasă că acolo, în casă, el le-a dezbrăcat apoi le-a mângâiat, le-a atins cu mâna. Prima oară când am ajuns acasă la el și mi-a zis că fetele nu erau la el, de fapt erau încuiate în casă. Am sunat la Poliție și dimineață au venit peste el”, ne-a declarat mama uneia dintre victime, sora acuzatului.

Luni după-amiază, fratele lui Radu era plecat la serviciu, în Buzău. Când a ieșit din schimb și a revenit acasă, a găsit ușile deschise, clanța ruptă și lucruri răvășite. Ulterior a aflat că fusese poliția la ei pentru a-l reține pe fratele său, Radu. Acesta refuză să creadă că fratele său a fost capabil de asemenea fapte și mărturisește că nu este eclus ca fetele să fi inventat totul.

Bărbatul este acum cercetat pentru viol și ar putea petrece multți în spatele gratiilor. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Numărul în creştere al acestor prădători a determinat autorităţile să lanseze si la noi Registrul Agresorilor Sexuali. Astfel, cei care au comis fapte de acest gen pot fi identificati și prinși mai uşor în cazul în care recidivează.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.