vineri, 23 februarie, 2024

Festivalul de teatru și film, „Buzău International Arts Festival” (BIAF), timp de o lună, la Buzău

Festivalul de teatru și film, „Buzău International Arts Festival” (BIAF), timp de o lună, la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Buzău și Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman organizează în perioada 25 august – 25 septembrie, prima ediție a festivalului de teatru și film, „Buzău International Arts Festival” (BIAF).

Evenimentul organizat în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ, va reuni edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B și Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF.

BIAF este gândit ca un festival al tuturor artelor, unic în regiune prin conceptul său și va aduce publicului întâlniri unice cu vedete de talie internațională și numeroase alte evenimente – expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.