Femeie spulberată pe trecerea de pietoni, de un BMW. S-a întâmplat pe strada Frăsinet

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost accidentată grav, miercuri seara, pe trecerea de pietoni din zona Kaufland, de către un tânăr care conducea un BMW. În urma impactului, victima a suferit răni serioase și a fost preluată de Ambulanță în comă.

Victima traversa strada pe trecerea de pietoni de la Kaufland când a fost izbită de mașina al cărei șofer, din cauza vitezei cu care circula, nu a mai putut să o evite deși ar fi frânat.

În urma manevrei, mașina s-a răsucit pe șosea, a lovit femeia cu partea laterală aruncând-o mai bine de 20 de metri pe șosea, apoi a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un autoturism parcat în zona garajelor.

Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 20.00. Femeia, care locuiește în zonă, a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Victima s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral grav și a ajuns direct în sala de operație Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla exact cum s-a produs accidentul.

Conform poliției soferul nu a baut alcool înainte de a se urca la volan, dar este cercetat pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI