joi, 22 februarie, 2024

Femeie dispărută de o săptămână, căutată de pompieri în albia râului Buzău

Femeie dispărută de o săptămână, căutată de pompieri în albia râului Buzău

Facebook
Twitter
Email

Au trecut șase zile de când Mariana Plăpană, o femeie de 59 de ani, din orașul Nehoiu, este căutată în zadar de familie și autorități. De marți, pompierii intervin cu o barcă pe râul Buzău, după ce s-a conturat ipoteza sinuciderii prin înec.

Pe 24 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Nehoiu au fost sesizați cu privire la faptul că Mariana Plăpană, de 59 de ani, a plecat de la locuința din Nehoiu, fără a mai reveni.

În data plecării, 23 iunie, aceasta purta o geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, pantofi de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.

Semnalmentele transmise echipelor de căutare sunt: înălţime 1,65 m, păr castaniu, ochi căprui, greutate aproximativ 54 de kg, constituție astenică.

Polițiștii, împreună cu celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, continuă căutările, pe rază extinsă. ”Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Buzău.

După ce polițiștii au găsit o sacoșă și o umbrelă pe marginea râului Buzău, lângă un podeț, pompierii au declanșat o misiune de căutare cu ajutorul unei ambarcațiuni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.