miercuri, 22 mai, 2024

Femeie de 68 de ani, dată dispărută de familie. Polițiștii o caută

Femeie de 68 de ani, dată dispărută de familie. Polițiștii o caută

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii buzoieni caută o femeie de 68 de ani care a plecat miercuri de acasă, fără să spună familiei unde merge. Pentru că de atunci nu a mai dat niciun semn, nepotul femeii a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor.

Polițiștii din IPJ Buzău au fost sesizați în cursul dimineții de joi, 30 iunie, de un bărbat în vârstă de 49 de ani, cu privire la faptul că în ziua de 29 iunie, mătușa sa, Florica Nechita, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Femeia dispărută are 68 de ani, înălțime 1,60 metri, aproximativ 50 de kilograme, păr blond și ochi albaștri.

În momentul plecării, Florica Nechita era îmbrăcată cu un capod de culoare vernil cu alb și o pereche de papuci albi în picioare.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură