joi, 22 februarie, 2024

Femeie de 40 de ani, din Buzău, dispărută de la domiciliu

Femeie de 40 de ani, din Buzău, dispărută de la domiciliu

Facebook
Twitter
Email

O femeie de 40 de ani din localitatea buzoiană Racoviţeni, care ar fi plecat de la domiciliu în urmă cu zece zile, a fost dată dispărută şi este căutată de poliţişti. Aceasta a fost văzută în judeţul Suceava şi maşina ei, în judeţul Iaşi.

Poliţiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizați cu privire la faptul că Ștefania Milea ar fi plecat de la domiciliul său din Racovițeni în data de 14 august și nu a mai revenit.

Potrivit poliţiei, semnalmentele femeii sunt următoarele: înălţime 1,60 metri, greutate 100 kg, ten deschis, faţă rotundă, păr lung, şaten închis, ochi albaştri. Nu se cunoaşte vestimentaţia.

Din verificările efectuate a reieșit că de la data plecării de la domiciliu pana la momentul semnalarii dispariției,femeia ar fi fost văzută în județul Suceava, iar autoturismul aflat în folosința femeii ar fi fost văzut în județul Iași.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.