miercuri, 22 mai, 2024

Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Buzău

Femeie accidentată pe o trecere de pietoni din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Accident rutier la intersecția Bulevardului „Nicolae Balcescu” cu „Titulescu”. O buzoiancă a fost acroșată, joi dimineață, pe trecerea de pietoni din fața prefecturii. Evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Din primele date reiese că femeia, în vârstă de 34 de ani, care se angajase în traversarea drumului public pe marcaj şi la culoarea verde a semaforului a fost acroșată de un autoturism care efectua un viraj la stânga către Bulevardul „Nicolae Bălcescu”.

Din fericire, femeia a reușit să își protejeze copilul de 7 ani care o însoțea. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură