VIDEO Femeie cu copilul de mână, luată pe capotă de un șofer neatent. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de la Aurora Mall

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost izbite de o mașină pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău. Este vorba despre o femeie de 60 de ani și nepotul ei, de șase ani, din comuna Mărăcineni. Cei doi au fost accidentați în timp ce treceau pe zebră în zona mall-urilor din oraș. Cele două victime au suferit răni la cap, mâini și picioare, și au rămas internate la spital.

Femeia și nepotul ei se aflau, la orele prânzului, în oraș cu treburi. În momentul în care se îndreptau spre casă, au traversat șoseaua europeană, chiar în dreptul complexului Aurora Mall, cei doi au fost izbiți pe trecerea de pietoni de către un autovehicul.

Polițiștii spun că de vină este șoferul mașinii, un tânăr de 34 de ani, din localitatea Vadu Pașii, care nu a acordat prioritate de trecere celor doi pietoni.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care le-a acordat ajutor medical celor două victime. Ulterior, acestea au fost transportate la Urgențele Spitalului Județean.

În urma accidentului, ambele victime s-au ales cu răni la cap, mâini și picioare, motiv pentru care au rămas internate la spital. Circulația în zona mall-urilor s-a efectuat cu dificultate timp de mai multe zeci de minute, atât cât a durat investigația în zonă a polițiștilor de la Serviciul Rutier Buzău.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pe numele tânărului șofer, pentru vătămare corporală din culpă.

bz