miercuri, 21 februarie, 2024

Felix Rache, vicepreședinte PRO România, forțat de coronavirus să renunțe la candidatura pentru o primărie de municipiu

Felix Rache, vicepreședinte PRO România, forțat de coronavirus să renunțe la candidatura pentru o primărie de municipiu

Facebook
Twitter
Email

Felix Rache, vicepreședinte PRO România, se retrage din cursa pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat, deoarece este încă în recuperare după ce a suferit de COVID-19. ”Nu pot strânge mâna celor care au încredere în mine cu mănuși din plastic”, spune Rache în postarea de pe Facebook prin care își anunță decizia.

Felix Rache spune că toată familia s-a infectat în urmă cu o lună și jumătate. A stat 15 zile în spital, împreună cu soția și copilul, apoi au petrecut tot atâtea zile în autoizolare.

”Din păcate, nu am fost cazuri ușoare. Eu am intrat în spital cu pneumonie, soția a avut probleme de respirație, copilul nostru a făcut febră (peste 40 de grade)”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Politicianul mărturisește că în toată această perioadă de suferință și-a promis că nu va face nimic care să îi pună familia în pericol. ”Dată fiind situația, regretabil, nu mai pot candida la Primăria Râmnicu Sărat. (…) Recuperarea nu este atât de ușoară, iar mai multe detalii nu pot da. Din rațiuni care țin de afecțiunea prin care am trecut, nu pot intra în campanie. Nu pot strânge mâna celor care au încredere în mine cu mănuși din plastic”, a scris Felix Rache.

Acesta a precizat că îi oferă susținerea candidatului PSD, Sorin Cârjan.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.