Fake news cu șeful Federației de Tenis de Masă. Era în Portugalia cu naționala dar l-au „găsit”pe plajă la Dubai…

Naționala feminină de tenis de masă a României a bifat vineri o performanță de proporții, obținând calificărea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la turneul preolimpic de la Gondomar din Portugalia.

Participarea la cea mai prestigioasă competiție de profil din acest an este cel mai important obiectiv al FRTM, care și-a propus cucerirea unei medalii olimpice la JO de vară din 2020 de la Tokyo.

Delegația condusă de Președintele FRTM, Cristinel Romanescu a făcut senzație în Portugalia, după ce a câștigat finala cu India, scor 3 la 2, Italia fiind zdrobită în semifinale, cu scorul de 3-0.

Deși bucuria în răndul staffului format din Eliza Samara, Daniela Dodean, Szocs Bernadette Cynthia, Irina Ciobanu și antrenorul Viorel Filimon a fost imensă, șeful FRTM a avut parte și de o surpriză neplăcută.

În loc să fie felicitat pentru șansa de a propulsa România în rândul elitelor mondiale ale tenisului de masă, Cristinel Romanescu s-a trezit că este victima unui fake news lansat pe rețelele de socializare.

Un știre falsă anunța că de fapt Cristinel Romanescu nu ar fi gustat bucuria calificării alături de lotul de tenis de masă la Gandomar în Portugalia, ci că ar fi chefuit pe plajă la Dubai.

Fake news-ul a fost însă unul grosolan întrucât a fost lansat chiar în momentul în care șeful FRTM se bucura alături de tot lotul olimpic în Portugalia.

 

Fii Reporter