duminică, 5 mai, 2024

Microbuz cu oficiali NATO, implicat într-un accident pe raza județului Buzău. S-a răsturnat după coliziunea cu un autoturism

Microbuz cu oficiali NATO, implicat într-un accident pe raza județului Buzău. S-a răsturnat după coliziunea cu un autoturism

Facebook
Twitter
Email

Ghinioanele s-au ținut lanț de militarii NATO care execută aplicații pe raza județului Buzău. După ce un parașutist american s-a rănit în urma unei aterizări greșite, un microbuz cu oficiali implicați în operațiuni s-a răsturnat în zona de munte a județului. Evenimentul produs în cursul dimineții pe DN 10, la Pătârlagele.

Potrivit unor martori, după coliziunea cu un autoturism, duba oficialilor NATO a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Mașina scăpată de sub control a intrat cu viteză pe trotuarul de lângă un supermarket din Pătârlagele. ”Erau în civil însă se vedeau uniforme în mașină și vorbeau în limba engleză. Au plecat repede de la locul accidentului și doar un domn a rămas pe loc”, ne-a declarat un cititor.

Autoritățile nu au furnizat detalii despre evenimentul rutier care s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferiței din autoturismul implicat în accident. Duba înmatriculată în Italia a rămas nemișcată multe ore după producerea accidentului.

accidd

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.