VIDEO Accident pe DN2 E85. Scene șocante surprinse de două camere de supraveghere

Un grav accident cu rănirea a cinci persoane, dintre care și un copil, s-a produs luni aproape de Buzău. Impactul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere.

Tânăra, care conducea dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău, a intrat într-o depășire, însă, pentru că i-a distras atenția un eveniment rutier care se petrecuse cu o oră mai devreme pe celălalt sens de mers, a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara șoselei și a luat pe capotă un grup de persoane, toate de etnie romă, aflate în afara carosabilului.

Pe imaginile de pe 2 camere de supraveghere se vede cum femeia lipsita de experienta a pierdut controlul volanulu iar masina a intrat in derapaj apoi s-a rasucit si a intrat intr-un grup de romi aflat la intrarea unui centru de dezmembrări.

La spital au ajuns trei adulţi cu vârste cuprinse între 32 şi 47 ani şi un copil de 6 ani. Adulţii au leziuni nu foarte grave la cap şi fracturi la picioare. Minorul are escoriaţii la nivelul bazinului. Din cauza vitezei, înainte să se oprească, femeia a luat la rând două maşini staţionate în afara şoselei, avariidu-le serios.

În urma celuilalt accident, două mașini au fost avariate: o dubă de curierat și un autoturism Fiat, iar o persoană, care acuza dureri de cap, a fost transportată la spital. În același loc, un paznic a fost spulberat cu câțiva ani în urmă de un jeep scăpat de sub control.

Accident Potarnichesti camera supraveghere from stiridebuzau on Vimeo.

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI