vineri, 12 iulie, 2024

Elevii de zece ai Școlii nr. 11 din Buzău, remarcați la festivitatea de absolvire

Elevii de zece ai Școlii nr. 11 din Buzău, remarcați la festivitatea de absolvire

Facebook
Twitter
Email

Zi plină de emoții, pentru elevii de clasa a VIII-a ai Școlii Gimnaziale nr. 11 din Buzău. Absolvenții celei mai mari școli din județ și-au luat, joi, la revedere de la colegi și profesori, pregătiți să pornească spre o nouă etapă a vieții lor.

Bucuroși, emoționați, cu lacrimi în ochi, dar și entuziasmați, proaspeții absolvenți de gimnaziu au petrecut momente de neuitat, alături de părinți, frați, surori și bunici.

Invitat special al festivității de absolvire a fost olimpicul internațional David Andrei Vlad, fost elev al școlii, acum absolvent al Colegiului Național „B.P. Hasdeu”.

Pe scenă au fost invitați apoi, rând pe rând, elevii de 10 ai Promoției 2024. În acest an școlar, șefi de promoție la Școala nr. 11 sunt șase absolvenți de gimnaziu: Lorena Popa, Răzvan Catrinoiu, Eva Pîslaru, Bianca Zotolea, Carla Comănescu și Andreea Ganea.

Dincolo de munca lor și sprijinul necontenit al părinților, elevii de 10 spun că fără dedicarea unor dascăli minunați, nu ar fi putut niciodată să obțină rezultate atât de bune la învățătură.

Elevii de clasa a VIII-a se pregătesc acum pentru Evaluarea Națională, iar apoi vor trece într-o nouă etapă a evoluției lor, liceul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.