duminică, 12 mai, 2024

VIDEO Dubiță zdrobită de un TIR, pe DN2 E85, la ieșire din Limpeziș

VIDEO Dubiță zdrobită de un TIR, pe DN2 E85, la ieșire din Limpeziș

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident rutier s-a produs marți după-amiază, pe DN2 E85, la ieșire din localitatea Limpezis. Un șofer de TIR, care nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, carosabil ud și ploaie, a scăpat mașina de mare tonaj de sub control și a lovit violent o dubă care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, autofurgoneta a fost practic zdrobită de TIR-ul care s-a răsturnat în șanț. La scurt timp după impact, dubița a luat foc, în urma unui scurtcircuit, incendiul fiind stins de un șofer martor la accident.

Unul dintre șoferi a suferit răni grave, fiind resuscitat de către medicii de la SAJ Buzău la locul producerii accidentului.

UPDATE

Medicii buzoieni au incercat zeci de minute resuscitarea șoferului de 48 de ani, din Covasna, aflat la volanul dubiței care transporta pui. El a decedat în urma rănilor grave produse prin strivirea mașinii de către TIR-ul scăpat de sub control. Șoferul mașinii de mare tonaj a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma evenmientului rutier, a fost activat Planul Roșu de intervenție, la fața locului fiind trimise mai multe autospeciale de la Pompieri și descarcerare. Traficul spre Capitală a fost oprit pe un sens de mers până la degajarea drumului de caroseriile celor două vehicule.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.