Dubă răsturnată la Poșta Câlnău. Trei persoane au fost rănite

Un accident rutier, produs luni dimineață, în apropiere de localitatea buzoiană Poșta Câlnău, s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Aceștia se aflau într-un microbuz, care s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

O dubiță condusă de un tânăr s-a răsturnat pe drum după ce acesta a pierdut controlul volanului. Șoferul și ceilați doi pasageri din autoutilitară au ajuns la spital cu traumatisme.

”Un tânăr de 29 de ani, din Ziduri, în timp ce se deplasa cu autoutilitară pe DN2 E85, dinspre direcția Râmnicu Sărat – Buzău, înainte de a intra în localitatea Poșta Câlnău a ieșit cu roțile din partea dreaptă de pe carosabil. Șoferul a încercat să redreseze autoutilitara însă s-a răsturnat pe carosabil. În urma accidentului, șoferul precum și doi bărbați de 21 și respectiv 42 de ani din Râmnicu Sărat, pasageri în autoutilitară au fost răniți, ei fiind transportați la spital”, a declarat pentru newss.ro, agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

Timp de 60 de minute cât a durat mutarea autoutilitarei de pe carosabil, traficul s-a desfășurat alternativ pe sensul de mers Râmnicu Sărat-Buzău.

Fii Reporter