Drumurile devin din ce în ce mai periculoase din cauza indivizilor care circulă fără a avea permis

Polițiștii buzoieni au întocmit în weekend şase dosare penale pe numele unor persoane care s-au urcat la volan fără a avea permis de conducere și ale celor care au încredințat mașinile acestor indivizi. Două dintre cazuri au fost înregistrate în același timp, la Poșta Câlnău și Râmnicu Sărat.

Vineri, în jurul orei 24.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Poşta Câlnău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Sudiţi, au depistat la volanul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Racoviţeni.

Din verificările efectuate a reieşit că acesta ar fi condus autoturismul pe drumul judeţean 220, deşi nu deţine permis de conducere.

În același moment, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au depistat pe raza de competenţă, la volanul unui autoturism, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Plevna.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că aceasta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul i-ar fi fost încredinţat spre a fi condus de către un râmnicean în vârstă de 22 de ani, aflat de asemenea în autovehicul.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în fiecare caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, precum şi încredinţarea unui autoturism spre a fi condus de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI