Două persoane au fost rănite, după coliziunea între două autovehicule

Încă un accident rutier s-a produs, marți, pe drumurile din Buzău. Traficul a fost restricționat pe DN1B, la intersectie cu DJ203C, în afara localității Ulmeni, din cauza unei coliziuni între două autovehicule. Două persoane primesc îngrijiri medicale.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de un impact între un autoturism condus pe DN2E85, pe direcția Buzău către București de un șofer de 20 de ani, din Galați, și un autocamion care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 41 de ani, din Ilfov.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier se desfășoară în condiții normale.

Tot pe DN1B, s-a produs o coliziune între un autoturism condus de un şofer în vârstă de 58 de ani, din Buzău, ce circula pe DN1B dinspre Buzău către Ploieşti şi un alt autoturism care circula pe DC47 din direcţia Dealul Viei către intersecţia cu DN1B şi la volanul căruia se afla o şoferiţă de 34 de ani, din Merei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din Buzău, a pasagerei acestuia şi a şoferiţei din Merei, toţi fiind preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Un al treilea accident a avut loc pe E85, la Spătaru. În acest caz a fost vorba despre o coliziune între un TIR şi un autovehicul, soldată cu o victimă.

Fii Reporter