miercuri, 22 mai, 2024

Două persoane au fost rănite, după ce autoturismele pe care le conduceau s-au lovit frontal, la Poșta Câlnău

Două persoane au fost rănite, după ce autoturismele pe care le conduceau s-au lovit frontal, la Poșta Câlnău

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, pe DN 2 E85, la ieșire din comuna Poșta Câlnău. Doi șoferi, o femeie și un bărbat, au fost răniți, după ce mașinile lor s-au ciocnit frontal. Cel mai probabil, spun polițiștii, viteza neregulamentară este cauza accidentului.

În accident au fost implicate două mașini. O femeie care conducea un Logan dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a scăpat la un moment dat controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de o autoutilitară. În urma impactului dintre acestea, șoferii au fost răniți și transportați la spitalul din Buzău.

Foto Rambo Adrian / Facebook
Foto Rembo Adrian / Facebook

Femeia era conștientă și a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii de un echipaj de descarcerare. Ea a fost transportată la secția UPU a Spitalului Județean Buzău.

”O conducătoare auto, în timp ce circula pe DN2E85, din direcția Buzău – Râmnicu Sărat a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului au rezultat două victime care au fost transportate la Spitalul Județean Buzău” a declarat agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

Timp de mai bine de o oră de la producerea evenimentului rutier, traficul pe drumul european E85, între Poșta Câlnău și Crucea Comisoaiei, s-a desfășurat cu restricție.

optic

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură