vineri, 19 aprilie, 2024

Două noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale din secția ORL a Spitalului Județean Buzău

Două noi cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale din secția ORL a Spitalului Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Apar noi cazuri de infectare cu coronavirus în rândul personalului medical din Buzău. Conducerea SJU Buzău a anunțat că au fost confirmate pozitiv încă cadre medicale din sectia ORL. Județul Buzău ajunge să numere, în acest moment, 17 cadre medicale infectate atât în Spitalul Județean Buzău cât și în Policlinica Nicolae Titulescu.

Conducerea spitalului a anunțat joi că s-a finalizat testarea tuturor cadrelor medicale și a pacienților internați în secția ORL, unde la începutul săptămânii, un cunoscut medic care profesează aici a fost depistat cu coronavirus.

”Rezultatele finale sunt negative pentru toți cei 13 pacienți. În schimb, au fost confirmate pozitiv două cadre medicale din secția ORL. Este vorba despre un medic și o infirmieră”, anunță reprezentanții SJU Buzău.

Până miercuri, fuseseră diagnosticați cu coronavirus un medic de la Dializă, un medic ORL, cinci asistente de la Medicină Internă, două asistente ORL , două infirmiere Medicină Internă și două infirmiere ORL.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.