duminică, 14 iulie, 2024

Două hotărâri propuse spre aprobare în ședința extraordinară a Consiliului Județean

Două hotărâri propuse spre aprobare în ședința extraordinară a Consiliului Județean

Facebook
Twitter
Email

Consilierii județeni sunt convocați, joi, în ședința extraordinară pentru a aproba două proiecte de hotărâri cu caracter urgent. Este vorba despre recent semnatul Acord de parteneriat pentru îngrijiri medicale și sociale de calitate la domiciliu în județul Buzău și de aprobarea formei actualizate a proiectului ce prevede Consolidarea, restaurarea și dotarea Bibliotecii Județene cu fonduri europene.

1. Aprobarea proiectului ”Consolidare, restaurare și dotare Biblioteca Județeană ”Vasile Voiculescu” Buzău” în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 ”Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural” – formă actualizată

2. Însușirea Acordului de parteneriat pentru îngrijiri medicale și sociale de calitate la domiciliu în județul Buzău, România (2017-2019), încheiat între Provincia Flandra Orientală (Belgia), Fundația Crucea Alb-Galbenă Flandra (Belgia), Consiliul Județean Buzău și Fundația Crucea Alb-Galbenă România – Filiala Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.