joi, 29 februarie, 2024

Două decese și 44 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în Buzău

Două decese și 44 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în Buzău

Facebook
Twitter
Email

Județul Buzău înregistrează o ușoară creștere a numărului noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dar și două noi decese. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani și o femeie de 61 de ani.

După confirmarea cu SARS-CoV-2, cei doi au fost transferați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Ambii pacienți decedați aveau comorbidități.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în județ au fost confirmate 44 de cazuri noi de COVID-19, 7 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 3 în unități sanitare din alte județe.

Cei 44 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 2 și 87 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 8.190, 7.385 persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 970 de persoane se află în carantină, iar 474 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 223.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.