vineri, 29 martie, 2024

Două apartamente din Buzău, cuibușor de nebunii. Polițiștii le-au trimis pe prostituate acasă și i-au reținut pe proxeneți

Două apartamente din Buzău, cuibușor de nebunii. Polițiștii le-au trimis pe prostituate acasă și i-au reținut pe proxeneți

Facebook
Twitter
Email

În urma a două percheziții efectuate, luni, în Buzău, poliţiştii de investigaţii criminale au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două femei. Acestea își ofereau serviciile erotice în două locuințe închiriate pe raza municipiului Buzău.

La data de 18 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău – Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a unui bărbat, de 49 de ani, din București şi a unui bărbat, de 34 de ani, din Giurgiu, a reieșit că, în perioada decembrie 2015 – aprilie 2016, aceştia ar fi închiriat pe raza municipiului Buzău două locuinţe destinate practicării prostituţiei de către o buzoiancă de 20 de ani şi o bucureşteancă de 41 de ani.

În urma percheziţiilor efectuate, ieri, polițiștii au ridicat 2.600 de lei şi 600 de euro, două laptopuri, 10 telefoane mobile, 50 de grame de bijuterii din aur, precum şi un autoturism folosit de către persoanele implicate în activitatea infracţională.

De asemenea, la sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, pentru audieri.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.