vineri, 29 martie, 2024

Două accidente, în Buzău, soldate cu rănirea a cinci persoane

Două accidente, în Buzău, soldate cu rănirea a cinci persoane

Facebook
Twitter
Email

Două evenimente rutiere au avut loc joi dimineață în Buzău, unul pe șoseaua de centură, iar celălalt, într-o localitate vecină municipiului. Cinci vehicule au fost implicate în accidentele care s-au soldat cu rănirea ușoară a cinci persoane.

Patru angajați ai unei societăți comerciale de pe raza comunei Vadu Pașii au fost implicați în această dimineață într-un accident rutier, în timp ce se îndreptau spre locul de muncă. Autoturismul cu care se deplasau a fost lovit de mașina condusă de un șofer de 19 ani.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 08.00, pe DJ 203 K, la Focșănei. Potrivit unuia dintre pasagerii autoturismului firmei din Vadu Pașii, în momentul în care a ajuns în dreptul unității și a semnalizat stânga, pentru a intra în curte, un Opel care circula din spate s-a angajat în depășire și i-a lovit.

Impactul a fost destul de puternic. Ambele mașini implicate s-au rotit pe șosea, iar Opelul care circula din spate a ieșit de pe carosabil și a ajuns în șanț. Șoferul acestuia, un tânăr de 19 ani, din Vadu Pașii, nu a suferit vătămări, însă două persoane din mașina sa și șoferița, de 46 de ani, a mașinii care transporta angajații firmei din Vadu Pașii au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Mai târziu, doi băcăuani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost izbită din spate de o autoutilitară. Accidentul s-a produs în jurul orei 8.30 pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, în zona Fabricii de Bere, la coborârea de pe pod, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare și a carosabilului umed.

În evenimentul rutier au fost implicate un Volkswagen, un Ford și o camionetă. Soferul autoturismului Ford cu număr de Bacău și un pasager al aceleeași mașini au fost răniți ușor și au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță.

Nici unul dintre conducătorii auto implicați în aveniment nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Circulația pe șoseaua de centură a municipiului Buzău s-a desfășurat cu dificultate vreme de 30 de minute.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.