Dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, după bătaia din microbuzul școlar.

Poliţiştii buzoieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, în cazul altercației dintre elevi ai școlii din Fundeni- Zărnești. O elevă de 12 ani a fost bătută de un coleg, chiar în microbuzul şcolar, care se deplasa către domiciliile copiilor.

Bătaia a fost filmată de un coleg iar înregistrarea postată pe Facebook a fost punctul de plecare în anchetă.

“Pe o reţea de socializare au apărut imagini filmate într-un microbuz şcolar, în care se putea observa cum între doi elevi, un băiat şi o fată, aveau loc anumite violenţe. În urma cercetărilor, a reieşit faptul că incidentul s-a petrecut în microbuzul şcolar care transporta elevi, după cursuri, de la o şcoală din Fundeni-Zărneşti către localitatea de domiciliu a elevilor, Vadu Soreşti. Incidentul s-a petrecut între un băiat şi o fată, colegi la aceeaşi şcoală şi în aceeaşi clasă. Având în vedere şi vârsta mică a celor implicaţi în acest incident, 12 ani, poliţiştii s-au autosesizat şi desfăşoară cercetări pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

El a precizat că, deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere la poliţie din partea părinţilor copiilor, cu toate că incidentul s-a produs vineri, 19 ianuarie.

Fii Reporter