joi, 22 februarie, 2024

FOTO „Dorel” a spart o conductă de gaze pe o stradă din municipiul Buzău

FOTO „Dorel” a spart o conductă de gaze pe o stradă din municipiul Buzău

Facebook
Twitter
Email

Locuitorii unei străzi din municipiul Buzău au fost cuprinşi de panică, în această seară, după ce o echipă de muncitori care lucra la schimbarea canalizării a avariat o conductă de gaze. Aproape două ore a fost paralizată zona după ce poliţiştii au evacuat mai multe gospodării şi a închis circulaţia rutieră. Autorităţile au fost anunţate în jurul orei 18.00 despre avaria apărută la conducta de alimentare cu gaze a străzii Transilvaniei. Muncitorii unei firme care se ocupă de modernizarea canalizării au rupt din greşeală un branşament al reţelei de gaze. 

Zgomotul produs de scăpările de gaze a băgat spaima în locatarii din vecinătate dar şi în proprietarii magazinelor.

IMG 0671

Proprietarul unei brutării şi-a trimis angajaţii mai devreme acasă, forţat de Poliţie.

Sistarea alimentării cu gaze s-a dovedit a fi o operaţiune de durată, întrucât echipa de intervenţie de la societatea Distrigaz a avut de închis şase vane, amplasate în puncte diferite.

IMG 0673 

După eliminarea pericolului, Poliţia şi pompierii au demarat anchete pentru a stabili cum s-a produs avaria şi din cauza cui. Muncitorii care lucrau la canalizare le-au declarat anchetatorilor că spărtura s-a produs din senin, din cauza surpării unui mal.

Două ore a durat efortul specialiştilor de la firma de gaze de a remedia avaria. Circulaţia rutieră pe strada Transilvaniei a fost redeschisă în jurul orei 20.00. 

IMG 0675

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.