joi, 13 iunie, 2024

Doi tineri s-au ales cu dosar penal, după ce au snopit în bătaie un cuplu de cerșetori

Doi tineri s-au ales cu dosar penal, după ce au snopit în bătaie un cuplu de cerșetori

Facebook
Twitter
Email

Au fost descoperiți indivizii care, joi seara, au lovit cu bestialitate un bărbat și o femeie, într-un parc din vecinătatea Prefecturii Buzău. Bărbatul a fost lovit cu o sticlă în cap de către agresori.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, în urma cercetărilor efectuate, au depistat principalii bănuiți în cazul unei infracţiuni de loviri sau alte violențe, doi tineri în vârstă de 19 și 17 ani, ambii din Buzău.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 18 august, în jurul orei 23.00, cei doi tineri ar fi avut un conflict spontan cu alte două persoane, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 43 de ani, ambii din Buzău, pe care i-ar fi agresat.

Conflictul a avut loc în parcul din apropierea Prefecturii. În timpul conflictului, bărbatul de 50 de ani a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Mai precis, unul dintre agresori și-a lovit victima cu o sticlă în cap, provocându-i răni deschise la obraz și ureche.

În urma apelului primit la 112 în seara de 18 august, polițiștii de la ordine publică s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind constituită și o echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale, în vederea clarificării cu operativitate a situației și depistării agresorilor, pentru luarea măsurilor legale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele agresorilor și au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă părțile vătămate și-au retras plângerile. Inițial, femeia le-a spus polițiștilor că i-au fost furați aproximativ 500 de lei, bani proveniți din cerșetorie, acuzație care ulterior nu a fost confirmată.

Agresiunea s-a produs aproape de miezul nopții, în timp ce victimele consumau alcool pe o bancă, în parcul de lângă Prefectura Buzău. Martorii au povestit că cei doi au fost luați la bătaie din senin de către doi tineri. După atac, agresorii au dispărut.

Cele două victime au încercat să scape din mâinile bătăușilor însă au căzut pe o trecere de pietoni, femeia cerând ajutor trecătorilor. La scurt timp au ajuns la locul evenimentului poliția și două ambulanțe care le-au acordat primul ajutor răniților.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.