vineri, 29 septembrie, 2023

Doi tineri, prinşi de poliţişti imediat după ce au încercat să „spargă” un chioşc de ziare

Doi tineri, prinşi de poliţişti imediat după ce au încercat să „spargă” un chioşc de ziare

Facebook
Twitter
Email

În noaptea de miercuri spre joi, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că două persoane au încercat să pătrundă prin efracţie într-un punct de difuzare a presei situat pe strada Spiru Haret. Imediat după primirea apelului, semnalmentele suspecţilor au fost transmise dispozitivului de siguranţă publică , iar o patrulă mixtă poliţist-jandarm l-a prins, la scurt timp, pe unul dintre suspecţi. Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Brăeşti, care a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău. La puţin timp, poliţiştii au reuşit şi prinderea celui de-al doilea suspect, un adolescent în vârstă de 17 ani, din Buzău.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 2 spre 3 iunie, suspecţii au sustras mai multe pachete cu ţigări dintr-un alt chioşc de difuzare a presei situat în municipiu, prejudiciul în acest caz fiind estimat la 1.200 de lei.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat împotriva lor măsura reţinerii şi continuă activităţile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.