Doi teribiliști s-au ales cu sancțiuni grele, după ce au vandalizat un parc din Râmnicu Sărat

Doi tineri au fost amendați cu câte 2.000 de lei după ce, sâmbătă noapte, aflați în stare avansată de ebrietate, au vandalizat un parc din Râmnicu Sărat. Camerele de supraveghere au surprins, în jurul orei 2.00, momentul în care cei doi intră în parcul din apropierea pieței, se opresc lângă un coș de gunoi de care încep să tragă cu putere pentru a-l distruge.

Indivizii nu s-au mulțumit cu atât și au reușit să smulgă din pământ patru bănci. Duminică dimineața, polițiștii locali au constat cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere ei au dat de urma tinerilor.

”Sistemul de monitorizare pe care-l are în administrare Poliția Locală a surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri din municipiu aflați în stare de ebrietate care au vandalizat parcul din Piața Centrală, deteriorând patru bănci, pe care le-au scos din sistemul de prindere și un coș de gunoi pe care l-au distrus. (…) ADP-ul va decide dacă va depune sau nu plângere penală pentru distrugere”, a declarat Dan Bucur, șef serviciu Poliția Locală Râmnicu Sărat, pentru newss.ro.

Tinerii în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, ambii din Râmnicu Sărat, au fost sancționați. Deși au spus că regretă cele întâmplate, fiecare a primit câte o amendă de 2.000 de lei.

Fii Reporter