miercuri, 22 mai, 2024

Doi tâlhari au năvălit peste o familie de bătrâni. Proprietarul a încercat în zadar să ascundă banii în lenjeria intimă

Doi tâlhari au năvălit peste o familie de bătrâni. Proprietarul a încercat în zadar să ascundă banii în lenjeria intimă

Facebook
Twitter
Email

Doi bătrâni din comuna buzoiană Smeeni au fost tâlhăriți, miercuri, în zorii zilei, de doi indivizi cu cagule trase pe cap și mănuși în mâini. Infractorii au devenit violenți, după ce au fost surprinși de proprietar.

Victimele sunt doi bătrâni din satul Călțuna, soț și soție, el de 89 de ani, ea, de 84 de ani. În noaptea de marți spre joi, au trăit cea mai mare cumpănă a vieții lor.

Povestea de groază începe în momentul în care bătrânul de aproape 90 de ani a ieșit din odaia în care dormea pentru a merge să-și facă nevoile. Era aproape ora 3.

Proprietarul gospodăriei a văzut lumina aprinsă într-una dintre camerele din spate, iar când a intrat a sesizat dezordine în încăpere, indiciu care i-a sugerat imediat că cineva le spărsese casa.

Bătrânul s-a repezit să-și ia banii din locul în care îi ținea ascunși și i-a dosit în lenjeria intimă. Ghinionul a făcut ca la ieșirea din casă să dea nas în nas cu tâlharii.

Unul dintre ei a început să-l amenințe pe proprietar să-i dea banii și a devenit agresiv, enervat fiind de refuzul victimei de a-i ceda. Infractorul l-a îmbrâncit apoi l-a lovit pe bătrân peste față și i-a rupt un neg.

După ce i-au luat banii din lenjeria intimă, 2.700 de lei, indivizii au părăsit curtea și s-au făcut nevăzuți. Victima, plină de sânge, a intrat apoi în casă și, după ce i-a povestit soției pățania, a sunat la 112.

Tâlharii ar fi premeditat totul, dovadă fiind faptul că au spart atât camerele de supraveghere amplasate de primarie prin sat cât și camerele aflate în gospodăria bătrânilor. Poliția îi caută de atunci pe infractori.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură