miercuri, 21 februarie, 2024

Doi polițiști din Buzău, pălmuiți și batjocoriți de un șofer prins băut la volan

Doi polițiști din Buzău, pălmuiți și batjocoriți de un șofer prins băut la volan

Facebook
Twitter
Email
Doi polițiști au fost batjocoriți de un bărbat de 56 de ani, din Buzău, patron de spălătorie, supărat că a fost prins băut la volan. Oamenii legii l-au depistat în trafic și l-au tras pe dreapta, constatând că șoferul băuse câteva pahare înainte să plece la drum. 

După ce a suflat în aparatul Drager, buzoianul a fost condus la spitalul judeţean, unde probele biologice au confirmat o alcoolemie de 0,71 mg/l.
 
La spital, acesta a provocat un scandal de proporții, îndreptat împotriva celor doi oameni ai legii care l-au oprit în trafic.
 
Cei doi polițiști ar fi fost batjocoriți de-a dreptul de scandalagiu care, la un moment dat, l-ar fi pălmuit chiar pe unul dintre polițiști, căruia i-a zburat cascheta pe jos. Totul s-ar fi petrecut în văzul a numeroși buzoieni care așteptau pe holurile spitalului.
 
Pe numele scandalagiului, patronul uneo spălătorii din oraș, a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.