joi, 22 februarie, 2024

Doi pacienți de la Săpoca au evadat vineri seara. Au fost prinși două ore mai târziu

Doi pacienți de la Săpoca au evadat vineri seara. Au fost prinși două ore mai târziu

Facebook
Twitter
Email

Mobilizare de forțe printre polițiștii buzoieni, după ce doi pacienți ai Spitalului de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca au fugit din unitatea medicală cu regim special. Doar două ore au rezistat fugarii până să fie depistați de un echipaj de poliție și reinternați.

Polițiștii au fost anunțați în jurul orei 18.00 despre lipsa celor doi pacienți, de 24 și 30 de ani, internați la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Potrivit IPJ Buzău, oamenii legii au pornit imediat în căutarea fugarilor pe un perimetru din jurul spitalului iar în paralel au instituit filtre în trafic pentru a verifica inclusiv în portbagaj mașinile care sosesc dinspre Valea Slănicului.

După aproximativ două ore de căutări, cei doi pacienți de la Săpoca au fost depisați de către un echipaj de poliție în timp ce se deplasau în apropierea râului Slănic, după care au fost încredințați supraveghetorilor din spitalul Săpoca.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă de la Săpoca este unul dintre cele patru spitale pentru masuri de siguranta din Romania, are 810 locuri organizate in 11 sectii din 4 locatii si deserveşte 12 judete.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.