duminică, 23 iunie, 2024

Doi copii, mama și un unchi, au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de mașina unui octogenar

Doi copii, mama și un unchi, au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de mașina unui octogenar

Facebook
Twitter
Email

Doi copii, de 2 și 4 ani, mama lor și un frate de-ai acesteia au fost răniți într-un accident rutier produs pe drumul județean DJ 203K, între localitățile buzoiene Robeasca și Moșești. Un Logan condus de un octogenar a lovit frontal o căruță care se deplasa pe același sens de mers și în care se aflau cele patru persoane.

Din primele date oferite de Poliție de la fața locului, reiese că în timp ce conducea autoturismul dinspre Robeasca spre Moșești, un șofer în vârstă de 83 de ani, din Robeasca a intrat în coliziune cu un atelaj hipo ce se deplasa pe același sens de mers, condus de către un tânăr de 20 de ani, din comuna Robeasca.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea tânărului de 20 de ani și a pasagerilor acestuia, două fetițe de 2 și 4 ani, și mama lor în vârstă de 23 de ani, toți din Robeasca. Persoanele rănite în coliune au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„La o primă evaluare medicală, fetița în vârstă de 2 ani a suferit o plagă parietală dreapta iar fetița în vârstă de 4 ani a suferit o plagă în zona genitală. Cei doi tineri au suferit policontuzii, prin accident rutier. La acest moment, atât copiii cât și adulții sunt stabili hemodinamic și respirator, fiind în curs de investigații”, a transmis biroul de presă al Spitalului Județean Buzău.

„În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău.

Cu câteva ore înainte, pe DN 10, în comuna Unguriu, a fost înregistrat un accident rutier similar cu cel din Robeasca. A fost vorba despre o coliziune între un autovehicul și un atelaj hipo. Căruțașul a scăpat fără nicio zgârietură, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.