Doi buzoieni au ajuns în arest după ce au violat o tânără pe care au întâlnit-o noaptea pe drum

Doi bărbați din localitatea Movila Banului vor plăti cu vârf și îndesat după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au dat frâu liber celor mai negre instincte. Seria relelor a culminat cu violarea unei tinere pe care au întâlnit-o pe un drum agricol. Cei doi au fost reținuți la scurt timp după comiterea faptei.

În urma investigaţiilor, polițiștii Secției de poliție rurală Costești au stabilit că bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi bărbați de 21, respectiv 33 de ani, ambii din Movila Banului.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 12 spre 13 iunie, tânăra s-ar fi deplasat către locuința sa situată la marginea localității, pentru a ajunge la destinație.

În timp ce tranzita un tronson de drum agricol, femeia a fost abordată de doi bărbați care se deplasau cu un autoturism, indivizi care i-au propus să întrețină raporturi sexuale.

Deoarece femeia a refuzat, cei doi barbați ar fi urmărit-o și, ulterior, prin constrângere fizică, ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale.

Cei doi au ajuns în arest pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au stabilit că cel care ar fi condus autoturismul, a fost bărbatul de 33 de ani, iar în urma verificărilor în bazele de date specifice a reieșit că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere.

Duminică, polițiștii au înaintat parchetului propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizare a instanței în vederea dispunerii cu privire la măsura preventivă.

În urma administrării materialului probator, instanța a emis pe numele celor doi mandat de arestare pentru 30 de zile.

Fii Reporter