miercuri, 12 iunie, 2024

Doi brăileni au murit pe o șosea din Buzău, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi brăileni au murit pe o șosea din Buzău, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Facebook
Twitter
Email

Doi morți și o persoană rănită este bilanțul unui grav accident produs luni dimineață pe DN 2B, în dreptul localității Cilibia. Conducătorul autoturimului a murit pe loc, iar mai târziu unul dintre pasageri a decedat la spital. Mașina cu număr de Brăila s-a lovit de un copac și apoi s-a răsturnat.

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 35 de ani care ducea doi frați din Brăila la aeroport, în București. Potrivit polițiștilor, autoturismul condus pe direcția Brăila către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un copac marginal și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar alți doi pasageri, de 44 și 35 de ani, de asemenea din Brăila, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, victima accidentului rutier a intrat în stop cardio-respirator.

„Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarandu-se decesul. Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, în curs de investigatii”, declară Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La ora producerii evenimentului rutier, carosabilul era umed iar vizibilitatea, mult diminuată din cauza ploii abundente. Anchetatorii nu exclud ca mașină să fi derapat, în urma vreunei manevre bruște a șoferului, pe fondul vitezei și al condițiilor meteo nefavorabile.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.