vineri, 23 februarie, 2024

Din ce în ce mai multe accidente pe trecerile de pietoni din Buzău. Au fost două într-o singură zi

Din ce în ce mai multe accidente pe trecerile de pietoni din Buzău. Au fost două într-o singură zi

Facebook
Twitter
Email

Crește îngrijorător frecvența accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni. Într-o singură zi, doi buzoieni au ajuns la spital după ce au fost loviți de mașină în timp ce traversau regulamentar strada. Evenimentele au avut loc în zone diferite ale Buzăului.

Primul dintre accidente s-a produs în jurul orei 7.00, pe strada Transilvaniei, în dreptul societății Romcarbon. Un bărbat de 47 de ani, din Buzău, a fost izbit în timp ce traversa pe marcajul pietonal, de un autoturism VW, la volanul căruia se afla un tânăr de 32 de ani, din Brăila. Victima a fost transportată la spital, cu răni ușoare.

Un alt accident s-a produs lângă podul de la Mărăcineni. O femeie de 36 de ani, din Beceni, a fost acroșată în timp ce traversa DN 2 E85, în zona trecerii de pietoni, semnalizată prin indicator, de o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Odăile.

În urma impactului femeia a fost rănită și transportată la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetarile pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.