duminică, 19 mai, 2024

Dezastru într-un hostel de lângă Buzău, după o petrecere de majorat

Dezastru într-un hostel de lângă Buzău, după o petrecere de majorat

Facebook
Twitter
Email

Mai mulți tineri care s-au cazat vineri într-un hostel de lângă municipiul Buzău pentru a petrece majoratul au lăsat un dezastru de nedescris în urma lor. Proprietara complexului a rămas șocată când a văzut că în urma clienților au rămas pături arse, băi distruse, lenjerii împroșcate cu mizerie și prezervative împrăștiate peste tot.

După ce și-a găsit imobilul devastat, Denisa Coban a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaților. ”Dacă așa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poți deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, scrie proprietara hostelului din comuna Vernești.

Potrivit Denisei Coban, proprietara complexului devastat, petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă. Camerele au surprins inclusiv o altercație între câțiva petrecăreți.

”De la a îl pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton și nu l-au omorat de-a dreptul, până a da foc la pături afară și a stinge flăcările cu stingatoarele, am fost fericiți că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor”, scrie Denisa Coban.

Nici măcar părinții tinerilor nu au avut puterea să urmărească până la capăt imaginile de pe camerele de supraveghere, mai spune Denisa. Scena dezastrului a fost descrisă de proprietara vilei în cei mai duri termeni.

”Băieți lăsați la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor bețivi sau drogați, priveliști absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieții de care probabil erau îndrăgostite pana peste aburii de alcool, că pe ușă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colțurile”, a mai scris Denisa Çoban.

Dezastrul a fost provocat într-o singură noapte, de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău. La final, niciunul dintre petrecăreți nu a făcut duș, scrie autoarea păstării, ci au folosit băile ”doar ca să fie distruse”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.