luni, 26 februarie, 2024

VIDEO Descoperire macabră: bebeluş mort, găsit în remorca unui autoturism

VIDEO Descoperire macabră: bebeluş mort, găsit în remorca unui autoturism

Facebook
Twitter
Email

Un bebeluş mort a fost găsit, duminică dimineaţa, în remorca unui autoturism, parcată pe o stradă paralelă cu bulevardul Unirii. Cadavrul a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde urmează a se stabili dacă copilul a fost născut la termen, dar şi cauza decesului. Descoperirea a fost făcută pe aleea dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, de către o femeie care căuta pet-uri prin ghenele de gunoi. Femeia a alertat oamenii care treceau prin zonă, ulterior, unul dintre aceştia sunând la 112 pentru a anunţa prezenţa cadavrului în remorcă.

Poliţiştii au sosit imediat la faţa locului şi au descoperit cadavrul unui făt de sex masculin care, la o examinare sumară, nu prezenta urme de violenţă.

Cadavrul a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală unde urmează a se stabili dacă copilul a fost născut la termen, dar şi cauza decesului. Totodată, oamenii legii încearcă să dea de urma femeii care i-a dat viaţă, pentru a stabili împrejurările în care copilul a ajuns în remorca autoturismului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.