Descinderi în Râmnicu Sărat, la membrii unei rețele de traficanți de droguri

Șase traficanți de droguri au fost aduși pentru audieri la sediul DIICOT, în urma unor descinderi în Râmnicu Sărat. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat șase percheziţii la locuinţele mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău şi Ploieşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat șase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani, bănuite de cultivarea şi comercializarea plantelor de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 – august 2017, cei în cauză ar fi procurat şi cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat şi oferit spre vânzare, pe raza judeţului Buzău. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice şi 5 telefoane mobile.

Şase persoane au fost conduse la audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Buzău. Faţă de o persoană, în vârstă de 33 ani, instanţa de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alte două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti din cadrul SCCO Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Buzău. La acţiune au participat ȘI jandarmi din cadrul Ijj Buzău.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI