joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Descindere a „mascaţilor” la palatul temutului interlop Liviu Andronache ”Vanghele”. Oamenii legii caută arme

VIDEO Descindere a „mascaţilor” la palatul temutului interlop Liviu Andronache ”Vanghele”. Oamenii legii caută arme

Facebook
Twitter
Email

Conform primelor informaţii, operaţiunea îi vizează pe membrii clanului interlop Măcelaru şi este în legătură cu mai multe fapte ilegale, săvârşite cu violenţă. În desfăşurarea percheziţiilor sunt implicate mai multe instituţii cu atribuţiuni în domeniul apărării legii. Speriat de armata de polițiști, unul dintre interlopi a acuzat dureri în piept și a cerut să fie dus la spital.

Descindere a „mascaţilor”, miercuri dimineaţă, la una dintre reşedinţele clanului Măcelaru, din Buzău. Oamenii legii au intrat în zorii zilei peste membrii familiei lui Liviu Andronache, zis Vanghele, liderul clanului. Ofiţerii au scotocit inclusiv sub parchetul din palatul aflat lângă fosta Piaţă Săracă.

Potrivit primelor informaţii, oamenii legii caută arme folosite la săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă, dar şi alte probe necesare unor anchete în curs. Speriat de armata de polițiști, unul dintre interlopi a acuzat dureri în piept și a cerut să fie dus la spital.

Membrii clanului Măcelaru au făcut „legea” printre interlopii Buzăului, timp de aproape două decenii. Aceştia şi-au îngroşat averea, simbolizată de palatul cu turnuleţe de lângă fosta piaţă Săracă, din traficul de carne vie, căruia îi picau victime chiar şi minore.

În toamna anului 2010, au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism capul clanului, interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, dar şi soţia sa, Timişoara, una dintre fiicele interlopului și alte două rude ale lui Vanghele. Liderul clanului s-a ales atunci cu 7 ani de închisoare.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.