vineri, 12 iulie, 2024

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, întâlnire cu Secretarul General al Consiliului Europei

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, întâlnire cu Secretarul General al Consiliului Europei

Facebook
Twitter
Email

Deputatul PSD de Buzău, Andi Cristea, a avut joi o întâlnire cu Secretarul General al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, pe tema raportului despre Metaverse.

În cadrul discutiei cei doi au analizat impactul tehnologiilor emergente asupra societăților apoi au abordat subiecte care privesc drepturile omului, democrația și statul de drept.

„În pregătirea raportului despre Metaverse, am avut onoarea de a mă întâlni cu Secretarul General al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić. Am explorat impactul tehnologiilor emergente asupra societăților noastre. Discuțiile au abordat provocările pentru drepturile omului, democrația și statul de drept. Mâine, în ședința Comisiei de Știință, Media, Educație și Cultură, vom desecretiza memorandumul introductiv pe care l-am prezentat în iunie la Westminster. Scopul? Pentru a începe dialogul cu companiile de tehnologie. Stay tuned!” a precizat deputatul Andi Cristea într-o postare pe social media.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.