vineri, 23 februarie, 2024

Deputatul PSD Andi Cristea, delegat la șefia grupului de prietenie cu Republica Singapore

Deputatul PSD Andi Cristea, delegat la șefia grupului de prietenie cu Republica Singapore

Facebook
Twitter
Email

Deputatul PSD, Andi Cristea, a anuțat miercuri, că a fost delegat de plenul reunit al Parlamentului României, să conducă grupul parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

„Am onoarea ca de astăzi, în urma votului acordat în ședința plenului reunit al Parlamentului, să conduc Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

Este o continuare firească a activității mele din Parlamentul European, unde am făcut parte din același grup de prietenie parlamentară. Iar din postura de vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a PE am avut, de asemenea, o bună colaborare cu Singapore și Ministerul de Afaceri Externe al acestui stat, condus de excelența sa, Dr. Vivian Balakrishnan.

Din această nouă ipostază îmi propun să impulsionez cooperarea bilaterală între parlamentele naționale ale României și Republicii Singapore și identificarea oportunităților de cooperare în diferite domenii.” a precizat într-o postare pe Facebook, deputatul PSD, Andi Cristea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.