marți, 30 mai, 2023

Deputatul Adrian Mocanu a rămas fără carnet de conducere de două ori în aceeași zi. Parlamentarul începuse anul tot cu permisul suspendat

Deputatul Adrian Mocanu a rămas fără carnet de conducere de două ori în aceeași zi. Parlamentarul începuse anul tot cu permisul suspendat

Facebook
Twitter
Email

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a rămas fără permis, pentru coducere cu viteză excesivă. Parlamentarul a fost atât de ghinionist, miercuri, încât nicio abatere în trafic nu i-a scăpat netaxată de către echipajele de poliție întâlnite de la București până acasă. Mocanu a primit sancțiuni de două ori, la distanță de câteva zeci de minute între ele.

Mașina condusă de Adrian Mocanu a fost surprinsă de un radar care acționa pe DN2E85, în zona Spătaru, în timp ce circula în localitate cu peste 100 km/h, mult peste limita legală pe tronsonul de drum respectiv.

Adrian Mocanu a fost sancționat contravențional cu amendă și cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Ulterior, polițiștii buzoieni au aflat, cupă ce au verificat în baza de date, că în acceași zi, cu puțin timp înainte, Adrian Mocanu rămăsese fără permis și în Ilfov, tot pentru viteză peste limita legală în localitate.

Contactat telefonic, deputatul ALDE a confirmat informația conform căreia a fost sancționat de două ori într-un interval scurt de timp. ”Nu am avut decât 101 kilometri pe oră și voi contesta sancțiunile polițiștilor”, a declarat Adrian Mocanu.

Recidiva deputatului ALDE Adrian Mocanu vine la câteva luni după ce a accidentat o tânără pe o trecere de pietoni din Buzău.

După evenimentul din în februarie 2019, Mocanu a fost cercetat pentru părăsirea locului accidentului însă procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul său.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,