De Ziua Naţională, 3.000 de porții de fasole le vor fi oferite buzoienilor care aleg să petreacă în Parcul Crâng

Consiliul Judeţean Buzău se pregăteşte intens pentru Ziua Naţională. Câteva mii de porţii de fasole vor fi pregătite pentru buzoienii care se vor afla pe 1 decembrie în Parcul Crâng, alături de artiştii Centrului de Cultură şi Artă. Meniul de sărbătoare va mai conţine desert şi vin fiert.

Buzoienii care vor să participe la manifestările organizate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu de 1 Decembrie, trebuie să ştie că reprezentanţii Consiliului Judeţean se pregătesc deja pentru organizarea petrecerii din Parcul Crâng, care se va desfăşura imediat după parada militară.

Autoritățile vor pregăti 3.000 de porţii de fasole: 2500 cu ciolan afumat şi 500 de post. De asemenea, meniul va cuprinde plăcintă cu brânză sau cu mere şi vin fiert. Preţul plătit de Consiliul Judeţean pentru un meniu de 1 Decembrie este de 13,8 lei, cu 4 lei mai puţin decât anul trecut.

Ca în fiecare an, pe scena amplasată în Parcul Crâng vor urca artişti consacraţi de muzică populară, care îi vor atrage pe buzoieni în hore.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI