sâmbătă, 2 decembrie, 2023

De Ziua Mondială a Mediului, primarul Boșcodeală s-a dus la serviciu pe jos

De Ziua Mondială a Mediului, primarul Boșcodeală s-a dus la serviciu pe jos

Facebook
Twitter
Email

Agenţia de Protecţie a Mediului Buzău a lansat invitaţia tuturor reprezentanţilor autorităţilor locale şi instituţiilor publice de a renunţa pentru o zi la mijloacele de transport personale şi de a se deplasa la şi de la locurile de muncă pe jos, cu bicicleta sau mijloacele de transport în comun. A răspuns acestei iniţiative primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală. Dis de dimineaţă, edilul buzoian a pornit de la locuinţa din cartierul Orizont, pe jos, însoţit de fiul său, Constantin, pe care l-a lăsat, în drum spre Primărie, la Şcoala Generală Nr. 11.

„Aerul este foarte frumos şi măcar astăzi, de Ziua Mondială a Mediului, cred că trebuie să respectăm acest lucru. Pe lângă mersul pe jos, mai avem şi o staţie de recuperare deşeuri electrice şi electrocasnice şi sunt sigur că acest proiect pilot va demara în toată ţara”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.
După ce şi-a lăsat fiul la școală, Constantin Boşcodeală a plecat pe jos către Primărie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.