vineri, 29 martie, 2024

VIDEO De la un selfie pe calea ferată a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean

VIDEO De la un selfie pe calea ferată a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean

Facebook
Twitter
Email

Incident cumplit, joi dimineață, pe liniile de cale ferata de la marginea municipiului Buzău. Un tânăr de 29 de ani din localitatea Mihăilești s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, în timp ce încerca să-și facă un selfie, iar arcul electric format aproape l-a carbonizat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Buzău în stare gravă, cu arsuri pe mare parte a corpului șI pe fată.

Tânărul de 29 de ani a fost găsit mai mult mort decât viu în apropierea căii ferate, în dreptul cartierului Poștă din municipiul Buzau. Împrejurările în care acesta s-a electrocutat sunt destul de neclare, dar unii martori spun că bărbatul încerca să-și facă un selfie.

Cert este că tânărul s-a apropiat prea mult de liniile de înaltă tensiune, iar arcul electric format aproape l-a carbonizat. Câteva persoane care treceau prin zonă l-au văzut căzut la pămînt și au sunat imediat la 112. Un echipaj de la Ambulanță i-a acordat tânărului primul ajutor.

Tânărul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Buzău. Acesta are arsuri pe mare parte a corpului și pe față.

Polițiștii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.