VIDEO De la un selfie pe calea ferată a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean

Incident cumplit, joi dimineață, pe liniile de cale ferata de la marginea municipiului Buzău. Un tânăr de 29 de ani din localitatea Mihăilești s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, în timp ce încerca să-și facă un selfie, iar arcul electric format aproape l-a carbonizat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Buzău în stare gravă, cu arsuri pe mare parte a corpului șI pe fată.

Tânărul de 29 de ani a fost găsit mai mult mort decât viu în apropierea căii ferate, în dreptul cartierului Poștă din municipiul Buzau. Împrejurările în care acesta s-a electrocutat sunt destul de neclare, dar unii martori spun că bărbatul încerca să-și facă un selfie.

Cert este că tânărul s-a apropiat prea mult de liniile de înaltă tensiune, iar arcul electric format aproape l-a carbonizat. Câteva persoane care treceau prin zonă l-au văzut căzut la pămînt și au sunat imediat la 112. Un echipaj de la Ambulanță i-a acordat tânărului primul ajutor.

Tânărul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Buzău. Acesta are arsuri pe mare parte a corpului și pe față.

Polițiștii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Fii Reporter