sâmbătă, 15 iunie, 2024

Curs de educație financiară pentru seniori”, organizat de Primăria Buzău, în cadrul proiectului „Seri împreună”

Curs de educație financiară pentru seniori”, organizat de Primăria Buzău, în cadrul proiectului „Seri împreună”

Facebook
Twitter
Email

Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, invită seniorii buzoieni, joi, 23 martie 2023 de la ora 18:00, la evenimentul numit „Curs de educație financiară pentru seniori” din cadrul proiectului „Seri împreună”, susținut de dna. bibliotecar Livia Marin Dumitru.

Evenimentul urmărește familiarizarea persoanelor vârstnice cu noțiuni financiare de bază, de la cumpărături online în siguranță, economii și investiții, la realizarea de bugete personale.

Prezentarea proiectului va avea loc la Centrul Iazul Morilor, iar cursul se va desfășura fizic, pe module (6 pentru debutanți și 6 pentru avansați), la Biblioteca Județeană Buzău. La finalul cursului participanții vor primi un certificat de absolvire.

Participarea la sesiunea de prezentare de la Centrul Iazul Morilor va fi liberă, fără înscriere în prealabil.

Participarea ulterioară la curs se va face pe bază de înscriere la următoarele numere de telefon: 0748 191 688 – Adriana Dobrița, 0744 435 521 – Ciprian Sava, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00- 16:00.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.